Wrap met warmgerookte Bavette.
Benodigdheden:
- Bavette of vinkelap
- Beefbooster bbq rub
- Maaltijd wrap
- Rucola
- Knoflooksaus uit eigen keuken
- Sriracha/mayonaise saus uit eigen keuken
- Aluminiumfolie
Ontdoe de Bavette of vinkelap van de harde stukken vet en rub hem vervolgens rondom in de Beefbooster.
Richt je bbq in voor indirecte garing en zet de temperatuur tussen de 110 en 130 graden Celsius.
Leg het vlees op het rooster van je bbq en sluit de deksel.
Draai je vlees na ongeveer 20/25 minuten om zodat er een gelijke garing ontstaat.
Als je vlees na 45/50 minuten klaar is haal je hem eraf en wikkel je hem in de aluminumfolie.
Verpak je wraps in de aluminumfolie en warm ze op op je bbq of in de oven.
Als de wraps klaar zijn besmeer je ze met knoflook saus, verdeel je de rucola erover, dan de dun gesneden Bavette of vinkelap en als topping de sriracha mayo saus.
Oprollen, doorsnijden, etennnnn!!!
Voorbereiding 15 minuten
Bereiding 50 minuten
Opeten 10 minuten 😂
Knoflooksaus:
- 3 delen Zaanse mayonaise
- 1 deel witte wijn
- 8 tenen knoflook geperst
- Snufje zout
- Scheutje Gember siroop
- Paar druppels Vers citroensap
- Paar takjes Verse peterselie.
Sriracha mayonaise saus:
- 3 delen Zaanse mayonaise
- 1 deel sriracha saus GoTan
- Scheutje gembersiroop
- Kneepjes honing
- Eetlepel verse citroensap