Met onze BBQ catering op locatie verzorgen wij uw feest tot in de puntjes.

Heeft u een huwelijk, bedrijfsfeest, verjaardag of andere leuke reden voor een feestje? Met onze BigBoy smokerwagon heeft u een echte eyecatcher op uw feest, waar ook nog eens de lekkertse gerechten uitkomen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van warm gegaard buikspek, spareribs, pulledpork/beef of warm gerookte zalm. Ook hebben wij verschillende mooie stukken roodvlees in onze menu’s verwerkt, zoals de good old hamburger, tritip en bavette. Deze worden na het roken boven een open vuur af gegrild.

 

De producten die wij serveren zijn bijna allemaal biologisch verantwoord, zo gebruiken wij uitsluitend dubbeldoel koe en varkensvlees van keten duurzaam varkensvlees.

Wij serveren onze gerechten vanuit onze mooie op maat gemaakte tent, op palmblad servies en biologisch afbreekbaar doch stijlvol en degelijk bestek.

De sauzen die wij bij onze gerechten serveren komen uit eigen keuken en worden vers gemaakt, dit is ook zo met onze salades en bijbehorende dressings.

Ons personeel ziet er goed en verzorgd uit, dragen allemaal identieke kleding en leren schorten met ons mooie logo. Zodat wij voor iedereen goed herkenbaar zijn en het plaatje er leuk en professioneel uit ziet.

 

Tevens hebben wij in ons netwerk meerdere kleine foodtrucks die wij in kunnen inschakelen om u feest nog wat extra’s te geven.

Denkt u hierbij aan een espressokar, ijscokar, of patatkar.

Ook kunnen wij voor een extra feestelijk tintje zorgen door een festival paint artiest in te schakelen.

 

Bent u geinteresseerd geraakt in onze BBQ catering en op zoek naar een passend menu? 

Stuur ons dan gerust een mailtje naar luijer@casema.nl of bel ons op 0622236369

 

Tot snel!