Bistro Het Lokaal in woerden; waar zal ik eens beginnen.....
Het is nu denk ik krap een jaar geleden dat Anja en ik daar op aanraden van een goede vriend gingen eten.
De eerste kennismaking met Niels en Esther voelde gelijk aan als een warm bad. Het eten is er niet alleen voortreffelijk lekker en zeer fraai opgemaakt op de borden, maar de gastvrijheid, de heerlijke bieren en wijnen en de leuke babbel maken het een erg fijne bistro om eens heen te gaan, voor een heerlijke lunch of een verrukkelijke avond uit eten.
Doordat Niels en ik beide gek zijn van koken en vooral het bereiden van grote exclusieve stukken vlees, maakte dat ik hem eens wat van onze kruiden heb gegeven om mee te experimenteren.
Dit heeft ertoe geleid dat Niels heeft meegedacht aan onze Chickenchamp en daar op dit moment ook daadwerkelijk mee werkt in de keuken.
Net als onze Beefbooster en Porkpowder. Vorige maand had hij bijvoorbeeld het “bazenbroodje” Philly Cheese op de kaart, gekruid met Beefbooster.
Dit bleek een schot in de roos, want met ruim 300 verkochte broodjes kun je wel zeggen dat dit een hit was.
Op dit moment is het “bazenbroodje” een broodje hete kip gekruid met Chickenchamp, het zal mij niet verbazen als dit net zo’n succes wordt!
Erg tof dat je met onze kruiden werkt Niels! Dat voelt als een groot compliment!
Geïnteresseerd geraakt door dit verhaal?
Bekijk hier hun website en ga zekere eens een hapje eten;