GRILL BILL, not just a bbq


Deze slogan sprak mij gelijk erg aan!

Dat en het mooie tijdloze design, de mat zwarte kleur, het formaat, de talloze mogelijkheden die er zijn door het uitgebreide accessoires pakket wat er voor te krijgen is en natuurlijk de gunstige prijs.

 

Dit alles besloot mij om Bobby eens te bellen over een eventuele aankoop. De afspraak om naar Eindhoven te gaan werd gelijk gemaakt en daar aangekomen was ik gelijk verkocht. Niet alleen door de bbq zelf, maar ook zeker door Bobby’s verhaal, z’n openhartigheid en gewoon de persoon zelf.

 

Na wat prietpraat en een lekker bakkie hebben we een mooie deal gesloten. Ik heb gekozen voor de Grillbill Pro XL SR inclusief alle mogelijke accessoires.

 

Bobby daarentegen heeft onze mooie BigBoy kruiden opgenomen in zijn assortiment.

 

En nu komt het mooiste van onze deal: Ik mag mijzelf vanaf dit moment Ambassadeur noemen van Grill Bill Bbq, een bbq (bedrijf) waar ik 200% achter sta. Ik zal op onze socials daarom met enige regelmaat de Grill Bill bbq in beeld brengen en u laten zien wat je allemaal met deze bbq kan.

 

En dan nu het klapstuk: Schaf een Grill Bill Bbq aan via onderstaande link en u krijgt er geheel gratis 3 strooibussen van onze mooie rubs bij t.w.v. €30,00*.

De rubs die u ontvangt bestaan uit de; Pork Powder, Beef Booster en Chicken Champ.

 

https://grillbillbbq.com/?amb=6

*Vermeld tijdens het afrekenen in het opmerkingen blok dat u besteld via BigBoy BBQ and Smoke en ontvang automatisch het rubpakket t.w.v. €30,00

Rating: 4.2 sterren
10 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Peter Blass
2 jaar geleden

Beste Bobby, ik heb u gevonden via mijn goede vriend Lesley Luijer. Ik heb een buitenkast waar ik graag een grill Bill in zou hebben. Liefst op een onderstel met wielen. Echter, de buitenkast heeft een inwendige diepte van max. 42 cm. Is er een model die hierin past? Evt alleen de kamado zonder onderstel. Ik hoor graag van u. Hartelijke groet, Peter